luni, 15 noiembrie 2010

Scapa de celulita

Poate ca au cei mai buni antrenori personali si pot beneficia de cele mai moderne tratamente corporale, dar vedetele de la Hollywood au si ele cu siguranta trucurile lor de frumusete.

Astazi ne-am oprit la inestetica celulita si am incercat sa aflam pentru tine care sunt metodele si trucurile pe care femeile celebre precum Madonna sau Cameron Diaz le folosesc pentru a se mentine in forma si a arata intotdeauna perfect:

Jessica Alba - Spre deosebire de vedetele care isi angajeaza antrenori personali sau merg la sala de sport zilnic, Jessica Alba spune ca prefera antrenamentele de acasa, fie in fata televizorului, fie cu ajutorul jocurilor video sau plimbarile. Ea declara ca uneori este chiar lenesa sa se deplaseze la sala sau in parc, iar in felul acesta poate sta acasa alaturi de familie si isi poate lucra corpul in acelasi timp. Recunoaste ca sarcina a lasat cateva urme pe corpul sau, dar antrenamentele zilnice au scapat-o rapid de celulita si de kilogramele in plus. Prefera exercitiile pentru picioare si abdomen pentru ca, considera ea, acelea sunt zonele cu probleme.


Madonna - Regina muzicii pop declara ca se mentine cu ajutorul dietelor sanatoase, care sa includa cat mai putine produse procesate sau de origine animala, dar si cu yoga, zilnic. In ceea ce priveste celulita, se pare ca Madonna a descoperit secretul cu multi ani in urma ... alergatul de dimineata. Cantareata spune ca, in cazul ei, aceasta a fost singura solutie eficienta pentru a scapa de inestetica problema a celulitei si tocmai de aceea nu trece nicio zi fara sa nu alerge.


Eva Longoria - "Nevasta disperata" a lui Tony Parker este multumita de felul in care arata, dar recunoaste ca nu a fost asa dintotdeauna. Ca sa scape de kilogramele in plus si de celulita, ea bea multa apa, se odihneste cel putin opt ore pe noapte, prefera bucataria mediteraneana si face mult aerobic. Eva Longoria crede ca numai imbinand toate aceste elemente corpul sau va putea arata bine si pe viitor. Actrita recunoaste ca uneori ii este greu sa se abtina de la diverse feluri de mancare, insa prefera sa se abtina decat sa trebuiasca sa faca o ora de sport in plus.

Halle Berry - Nu multa lume stie ca frumoasa Halle Berry sufera de diabet. Tocmai de aceea ea este obligata sa aiba un regim de viata sanatos. Pentru a se mentine in forma, actrita spune ca practica zilnic yoga, si merge si la sala de fitness de cel putin trei ori pe saptamana. Cum a scapat ea de celulita? Numai prin miscare si masaj! Spune ca adora masajul si de fiecare data, dupa dus, isi face singura masaj cu diverse creme si lotiuni speciale anticelulitice.

Cameron Diaz - Cameron Diaz arata extraordinar la varsta ei, iar secretul sau se pare ca este miscarea. Nu trece nicio zi fara sa faca putin sport, mananca echilibrat consumand legume aproape la fiecare masa si, atunci cand vremea si timpul ii permit, se bucura de sporturile de apa. In rest, dupa cum ea insasi declara, plimbarile in parc sau alergatul de dimineata o mentin in forma si o binedispun intotdeauna.

Cameron Diaz - Cameron Diaz arata extraordinar la varsta ei, iar secretul sau se pare ca este miscarea. Nu trece nicio zi fara sa faca putin sport, mananca echilibrat consumand legume aproape la fiecare masa si, atunci cand vremea si timpul ii permit, se bucura de sporturile de apa. In rest, dupa cum ea insasi declara, plimbarile in parc sau alergatul de dimineata o mentin in forma si o binedispun intotdeauna.

Jennifer Love Hewitt - Pentru a scapa de kilogramele in plus si celulita Jennifer Love Hewitt practica tenisul si cataratul. Artista recunoaste ca uneori pur si simplu nu se poate abtine de la anumite feluri de mancare si tocmai de aceea a ales un sport care sa "arda" tot. Avand in vedere ca o ora de catarat arde cam 600 de calorii, nu este de mirare ca Jennifer arata acum mai bine ca niciodata!


Sarah Jessica Parker - Cu siguranta ai vazut-o in "Sex and the City" si i-ai invidiat cel putin o data abdomenul perfect. Ei bine, se pare ca secretul lui Sarah Jessica Parker este mai simplu decat te asteptai... actrita declara ca se mentine in forma cu aerobic, abdomene si urcatul pe scari. De altfel, obisnuieste sa faca acest ultim exercitiu de foarte multi ani si spune ca probabil acesta este motivul pentru care nu a avut niciodata probleme cu celulita.

Asadar, de la odihna, dieta echilibrata, hidratare corespunzatoare si pana la sport si masaj, vedetele par ca au descoperit retetele minune. E drept, pentru a arata ca una din doamnele de mai sus vei avea ceva de munca, dar rezultatele vor merita cu siguranta.

Si acum ca am aflat cum se mentin vedetele in forma, a venit si randul tau sa ne spui ce faci pentru a arata bine? Care sunt trucurile tale de ingrijire corporala si cum lupti tu cu neplacuta celulita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu