luni, 15 noiembrie 2010

Cele mai talentate vedete importate

Celebritatile internationale recunoscute de oricine de pe mapamond sunt cele produse de Hollywood, care si-au ridicat cariera in lumea filmelor de lung metraj, in muzica sau in emisiunile de talente. Insa nu toate aceste vedete sunt americane din nastere, ci importate de pe alte continente si din alte tari, de la Anglia pana la Africa de Sud.

De fapt, inca de la formare, SUA a fost tara imigrantilor. Asa ca nu este de mirare ca vedetele de mai jos nu au vorbit limba americanilor din copilarie. Multe dintre ele au invatat limba engleza, multe dintre ele si-au castigat renumele cu ajutorul accentului, fie el britanic sau spaniol, altele au ascuns accentul, multe au fost nevoie sa aplice pentru viza sau pentru cetatenie americana. Si inca si mai multe nici macar nu locuiesc pe meleaguri americane.

Iata cateva dintre aceste celebritati importate de catre americani, care au dovedit si dovedesc un talent extraordinar si au o cariera stralucita.

Tu apreciezi vreuna dintre aceste vedete?

Anthony Hopkins

Loc de nastere: Margam Port Talbot, Tara Galilor

Si-a luat cetatenie americana abia in aprilie 2000, si a celebrat aceasta realizare cu o calatorie de 4500 de km cu masina pe teritoriul Statelor Unite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu