luni, 15 noiembrie 2010

7 Reguli din moda care pot fi incalcate

Moda este arta, arta are reguli, iar acestea sunt facute sa fie incalcate. Regulile din moda nu sunt foarte stricte, insa sunt vechi si adanc impamantenite in constiinta noastra. Ce era de neconceput cu ceva timp in urma in prezent este un must-have si invers.

Diva Life s-a oprit la 7 dintre aceste reguli pe care le poti incalca foarte usor, daca ai imaginatie, simt estetic fara sa fii acuzata ca ai facut o gafa vestimentara.
INCALCA REGULA 1: Nu trebuie sa porti alb pentru ca ingrasa

Nicio haina nu te ingrasa - alimentatia te ingrasa! Poti sa porti o rochie gogosar neagra care sa aiba acelasi efect vizual precum o rochie greceasca alba. Trebuie sa stii sa alegi croiala hainelor, astfel incat sa iti acopere defectele. Albul are calitatea de a evidentia mult mai usor fiecare curbura a corpului. De aceea, daca esti foarte slaba sau mai plinuta, alege croieli care nu stau lipite de corp. Daca ai o silueta unduitoare de clepsidra nu ezita sa porti croieli mulate.

poza rochie alba Kim Kardashian

Kim Kardashian


poza rochie alba Selena Gomez

Selena Gomez
INCALCA REGULA 2: Sa nu amesteci: negru cu maron, maron cu albastru

Un bleumarin inchis va merge de minune cu accesorii maron deschis (geanta, pantofi, curea), sau o rochita maron deschis se va potrivi cu succes cu un cardigan sau un bolero negru. Trebuie sa creezi contraste pentru a obtine o tinuta originala. In aceeasi idee le poti asorta chiar si pe toate aceste trei nuante. Invata cum sa asortezi corect culorile de aici.

poza bluza maron si pantaloni negri Drew Barrymore

Drew Barrymore


poza salopeta bleumarin si curea maron Lauren Conrad

Lauren Conrad
INCALCA REGULA 3: Trebuie sa asortezi neaparat geanta cu pantofii

De cativa ani buni aceasta regula se incalca cu buna stiinta, insa intr-un mod delicat si discret. Nu trebuie! Incalca regula cu mai mult curaj si mai multa originalitate. Geanta si pantofii trebuie sa uimeasca prin contrast, atat in nuante cat si in materiale, mai ales atunci cand porti haine in culori neutre.

poza geanta mov si pantofi negri Jenny McCarthy

Jenny McCarthy


poza geanta maron si pantofi roz Thandie Newton

Thandie Newton
INCALCA REGULA 4: Nu purta rosu daca esti roscata

Am auzit aceasta regula foarte des, si se spune ca ar fi valabile mai ales pentru femeile care au parul roscat natural si tenul foarte alb, pentru ca rosul rochiei si al parului evidentieaza si mai mult albul tenului. Rosul are si el multe nuante, trebuie doar sa stii sa alegi acea nuanta care se potriveste tenului tau, nu culorii parului. Avem un articol special dedicat nuantei de rosu aici. In cazul roscatelor, rosul ales corect are capacitatea de a evidentia si mai mult senzualitatea lor, atat pielea de portelan cat si flacarile din par.

poza rochie rosie Debra Messing

Debra Messing


poza rochie rosie Isla Fisher

Isla Fisher
INCALCA REGULA 5: Sa nu porti in acelasi timp bijuterii din metale diferite

Avem din nou o regula care este, de fapt, o mostenire de la mamele noastre. Ele purtau numai bijuterii din aur sau numai bijuterii din argint. In prezent, amestecul de metale este la moda, iar aceasta regula trebuie data deoparte. Putem admira piese care impletesc chiar mai mult de doua metale. Prin urmare, poti sa suprapui doua coliere - unul din aur alb si unul din aur galben, poti sa pui la mana bratari suprapuse chiar si din trei metale, importante este ca aceste combinatii sa se asorteze discret si cu tinuta aleasa.

Anna

poza rochie albastra si bratara Anna Paquin


Paquin

poza detaliata bratare Anna Paquin

poza rochie nude si colier Marion Cotillard

Marion


poza detaliata colier Marion Cotillard

Cotillard
INCALCA REGULA 6: Sa nu porti incaltaminte peep-toe in sezonul rece

Daca aceasta regula era atat de stricta, cu siguranta designerii si producatorii de pantofi nu ar fi lansat botine, ghete si cizme peep-toe. Se poarta si chiar sunt remarcabile in tinute simple, fie ca sunt pentru cocktail sau pentru o noapte de distractie in club. Trebuie doar sa ai grija sa cumperi dresuri fara intaritura la varful degetelor. Pentru un efect vizual cat mai estetic, apeleaza la dresuri mate in aceeasi nuanta cu botinele sau ghetele.

poza tinuta neagra si botin peep-toe Miranda Cosgrove

Miranda


poza detaliata botine peep-toe Miranda Cosgrove

Cosgrove
INCALCA REGULA 7: Evita animal printurile pentru ca sunt vulgare

Da, pot fi foarte vulgare daca modelul este mult prea strident sau daca pui pe tine intr-o singura tinuta mai mult de o piesa vestimentara cu un astfel de imprimeu. Altfel, nu putem sa-ti spunem decat: poarta-le! O jacheta animal print se va incadra perfect peste o tinuta neutra. O piesa singulara - fusta, bluza - cu animal print va construi tinute elegante asortate la piese in nuante neutre si solide.Iar daca nu indraznesti sa porti o piesa vestimentara cu animal print, poti opta oricand pentru un accesoriu care este mult mai discret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu